From hero to zero

För ett par år sen gjorde jag ett beslut jag alltid ångrat, ett beslut som bitit mig i hälarna medans jag försökt komma vidare med mitt liv. Och för ett tag sen bet de av mig båda fötterna och jag stupade ner i ett bäcksvart mörker. Jag förstörde för alla runt omkring mig och drog ner fler i samma skit. Men nu, när jag har fått en chans att göra om mitt beslut känner jag att jag måste ta det. Jag har framtiden i mina händer igen och jag kan antingen kasta bort det och hoppas någonting räddar mig eller ta det och lämna mörkret bakom mig, lämna allt elände. Och det är enklare att ta chansen när man har den. Det är vad jag gör också. Jag vet att jag kommer göra många upprörda. Men det är så här jag vill ha det. Nu ska jag bara trassla ur resten och hoppas det inte skadar någon allt för mycket.

Dags att försöka fånga modet och göra det rätta.

Hurtful

I use to laugh it of
I use to look the other way
I use to save them troubles for another day
I cape my fingers crossed 
I used to never take the pain
I’ll pull a sunshine story in a pouring rain
The more a have to change a just stay the same 

(The same, the same, I stay the same)

You don’t know what you got till you missing it a lot
I have to go throw it away 
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize 
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

I use to buy my time 
I use to be around the bush 
I rather give my ego another push  
I use to be a fool 
There was a foolish game I played  
And it’s a fool’s faith coming mistakes I made 
Ones I hade it right it was all to late  

(To late, to late, to little to late)

You don’t know what you got until you missing it a lot
I have to go throw it away 
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize 
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful
What I’m going through is hurtful
It is hurtful 
It’s hurtful 

Oh what I did to you
(What I did to you) 

What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

You don’t know what you got till you missing it a lot
I have to go throw it away 
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize 
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

SDSGSOSTOEJTSTSTOSDD

GSGISJGSDGJSDTJSDDDGSÖEPKSDFASSHDASDF FSFSERSFNUHSRSRJKSFSORES NNSDORIS IRÖARERISOF
Jag hatar dig så mycket Louise. Tack för att du gjorde mitt val enkelt. Nu har Liam dragit och jag vet inte vart han är pga du inte kunde låta bli att låta fingrarna flöda och skvalldra för Liam. Jävla äckliga glappkäft. Någon borde köra ner en kuk i halsen på dig så du aldrig mer säger ett ord. Fy fan vad du är totalt jävla dum i huvudet. varför sa jag ens? Jävla idoot äckel du får mig att vilja stoppa fingrarna i halsen och spy. Om Liam kommer tillbaka så ska jag hacka hans msn och blocka dig och ta bort dig så du aldrig mer kan skriva till honom igen. Tack för att du förstör mitt liv.

Cunt.


Liam förlåt mig.. de här var anledningen till att jag inte sa nått. För jag vet hur ledsen du blir... förlåt...

Fucking fuck

Jag vet inte vad jag håller på med längre.
Jag vet inte vad jag vill längre.
Jag vet inte vad jag kommer göra längre.
Jag vet inte vad jag känner längre.
Jag vet bara en sak - och de är att de här kommer sluta med tårar.

Förlåt

Men jag kan bara inte fortsätta med det här..
Jag vill inte att de ska vara så här..
Men nu är det så..

Was it a dream

Alla kan fortfarande gå och hoppa framför ett tåg. Alla kan dö.
Jag är så bakis och trött. har sovit hela dagen. Liam och jag är ok igen. Jag fick Ezra att gråta inatt och jag vet inte varför, men säg vem jag inte fick att gråta. Jag ska aldrig dricka igen. Lägger pengarna på liam istället. Kan.. skicka iväg honom på nått kul. Köpa nytt objektiv till hans kamera istället. Fotokurs.. kanske nått mer. Kläder? Liam vad vill du ha?
Och Ezra, tack för stödet och spriten igår kväll. Förlåt att jag förstörde allt igår kväll. Vi får göra om de och då ska jag inte ha nått att göra med omvärlden. Då blir de du och jag och en jävla massa sprit. Liam får helt enkelt gå med på det. Han får ta och lita på mig. 
Jag har inte mycket mer att säga, eller jo, Tack Liam för att du guida mig hem till forshaga, genom 11 timmar och 5 byten. Älskar dig.

Horor!

DIÄSPOERJSITJSTOSAPEGSSIPGDGISGDJGSLKGDFGBSGSÖGEIWESLGJFGLKSJGSLKGSKNVLSGITHARJAÖJSTSDTNS

ALLA KAN BARA GÅ OCH DÖ, DRÄNKA SIG I EN FUCKING JÄVLA Å OCH KROSSA SITT HUVUD MOT ETT JÄVLA TRÄD. ALLA KAN BARA GÅ OCH TA LIVET AV SIG. JAG HATAR ER ALLA. DRA ÅT HELVETE ERA JÄVLA IDIOTER. JAG HAR INTE GJORT ETT JÄVLA FEL! KAN NI INTE FATTA DE?! JAG GLÖMDE BORT ATT LIAM INTE HADE NÅGON JÄVLA TELEFON! ÅKTE TILL MIN VÄN, SOM RÅKAR VARA MITT EX, FÖR ATT DRICKA OCH HA LITE KUL. MEN EFTERSOM FOLK TYCKER DET ÄR KUL ATT FÖRSTÖRA MINA KVÄLLAR NÄR JAG FÖRSÖKER KOPPLA AV OCH HA LITE KUL SÅ HAR DE FÖRSTÖRT ÄVEN DENNA. JÄVLA HOROR. TACK FÖR ATT NI FÖRSTÖR MITT LIV LITE TILL. VAD FAN ÄR DET NI VILL? ATT JAG SKA LÄMNA LIAM ELLER? SÄG DE BARA RAKT UT DÅ! JAG KAN FLYTTA HEM TILL MINA FÖRÄLDRAR IGEN OCH LÅTA LIAM BO KVAR OM DET ÄR DE NI VILL. JAG SKITER I ALLT JAG TÄNKT GÖRA TILL JULEN, ALLA MINA PLANER. ALLT JAG GJORT FÖR ATT FÖRGYLLA LIAMS LIV LITE EXTRA. MEN EFTERSOM ALLA UPPENBARLIGTEN TYCKER ATT NEJ JONAS HAN GÖR SÅ FEL SÅ KANSKE ÄR DET SÅ. FAN SNART SKITER JAG I ALLT. LIAM FÅR KLARA SIG SJÄLV. JAG ÄLSKAR HONOM, OCH OM DE NOG ÄR SÅ ATT JAG ÄR SÅ HEMSK MOT HONOM SÅ FÅR JAG VÄL LÄMNA HONOM. FÖR DE ENDA JAG VILL ÄR ATT HAN SKA MÅ BRA. ATT HAN SKA VARA LYCKLIG. MEN NI IDIOTISKA HOROR VERKAR INTE FATTA NÅTT. 

Nu ska jag supa mig apfull, sen ta tåget hem och åka tåg i 11 timmar hem till forshaga. Hoppas jag virrar bort mig i svergie och aldrig hittar tillbaka. Eller att jag ramlar framför ett tåg och dör. Så slipper jag det här. För jag är ingen stark människa. Jag är inte stålmannen är nått sånt skit. Hejdå. Kanske skriver nått imorgon. Kanske inte.

Hejdå!

NU DRAR JAG SNART TILL STOCKHOLM OCH BLIR FULL OCH GLAD. 
FÖR ATT SEN MÅ PISS OCH VARA BAKFULL
TA HAND OM LIAM ÅT MIG SÅ LÄNGE
PUSSHEJ.

Mitt i nassen

Kl är nu 00.06, jag vet inte vad jag ska skriva, vad jag ska tänka eller känna. Allt blir bara så fel när jag försöker. Anledningen är väl att Mr. E skrev idag, och de var länge sen vi pratade sist. Och av någon anledning kändes det bra. Jag var lycklig med Liam och allt var perfekt. Sen skrev han idag, idag när jag var som på sämst humör, när jag "bråkat" med liam och brytit sönder hans simkort. De känns som han har något av ett sjätte sinne om när man ska skriva till mig. 
Och jag vet, mycket väl, att ofta när Liam och jag har bråkat, när jag bara vill dra ut ur huset och begrava mig någonstans så önskar jag att jag aldrig dumpat honom i första taget. Mr, E alltså. De är då jag önskar att jag bara kunde sätta mig i en tidsmaskin och resa tillbaka. Men jag vet att jag sumpade det, och jag ångrar de än idag. Men jag är lycklig som fan med Liam och jag kan tänka mig att spendera resten av mitt liv med honom. Så de är inte Liam det är fel på, tro inget annat nu. Bara de att Mr. E vars namn jag för erat missnöje inte kommer skriva ut, bara för att han alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta betyder de inte att jag kommer lämna Liam. Mitt huvud funkar inte som många andras och när folk påstår att jag förstör Liam, att jag inte är bra för honom så trycks jag bara längre och längre ner i skiten. Jag mår sämre och funderar på om det verkligen är sant, men varje gång jag ser Liam le, skratta eller bara titta på mig så fylls jag av en sådan värme att jag vet att det är rätt, att, vad jag uppfattar de som, Liam är lycklig. Och jag vill inget annat att han ska vara det, och även om de skulle visa sig att han inte mår bra av att vara med mig, så skulle jag ju fortfarande låta honom bo här. Jag menar, jag vill inte att han ska vara tillsammans med mig för att han behöver en boplats, Jag vill inte att folk ska tro de heller. Jag vill inte heller att hans vänner ska lämna honom pga jag är sneknullad i skallen. Men tydliven verkar folk göra det, och de sänker mig snabbare än orden folk kastar omkring sig om oss. Om vårat förhållande.
Jag vet att många ser mig som mini hitler som bränner judar och mumsar i mig dem till frukost och använder Liam som min egna lilla privata slav. Att jag styr honom med järnhand och låser in honom i en låda under sängen på nätterna. Och knappt låter honom andas utan tillåtelse. Men så är det inte, visst är jag väldigt hård, jag skulle vilja säga att jag är rädd om honom, men det är ingen ursäkt, jag låter honom inte göra nått, omedvetet. Men jag försöker ändra mig, jag försöker låta honom få fria tyglar och göra vad han vill. Men det är som att sluta röka, man hamnar lätt i gamla spår igen. Och jag var väl inte den bästa pojkvännen förut. Men jag gör mitt bästa, för jag älskar den som alltid sover bredvid mig i min säng, som tar hand om mig när jag är sjuk, som får mig att skratta och le när jag bara vill hoppa från närmsta bro, som gör mig till en bättre människa, vars kyssar får mig att sväva, vars kramar får mitt hjärta att hoppa ur bröstet av lycka, vars beröring lindrar all smärta. Liam är mitt allt, men folk verkar inte förstå det.. Folk verkar inte vilja förstå det.

Moi, il me restera mon amour pour toi
Des souvenirs de vous et j'en pleure déjà
Alors je serre tes doigts
Je serre tes doigts
Je serre tes doigts
Mon amour

Fuck you all..

Jag är så trött, det är inget på tv, ingen som skriver på msn, inte ens Liam. Ingen. Må vara för att jag stöter alla ifrån mig, för att jag inte vill skapa relationer över internet.. Jag vill inte vara med om allt igen. Men folk tar så snabba beslut, beslutar att den där Jonas Krantz ska man inte prata med. Nähä.. Okej.. Jag må vara ett äkta as ibland, jag må vara brutalt ärlig och såra folk hip som hap. Jag ber inte om förlåtelse och överanvänder ordet idiot. Men.. uh.. Nej.. jag tänker inte skriva mer än så. Om folk försökte lära känna mig kanske de skulle vara annorlunda. Men jag får väl bara Liam, jag har bara liam, jag kommer dö med bara liam.

Forever is just an empty word

Okej, jag kom inte iväg till jobbet idag heller. Svimmade igår när jag skulle ta något att äta och skrämde slag på stackars Liam. Jag tycker synd om honom som får vara med om de här trotts att han har egna problem. Jag är inte den som vill lägga över mina problem på andra, men de är svårt att undvika när det är ett sådant här problem och Liam bor under samma tak som mig. Så de suger lite.
Och mina leder har börjat knaka igen, kan knappt göra nått utan att det smäller. Och de går mig på nerverna, ungefär som mitt jobb. Jag kommer väl få börja söka nytt om jag inte blir frisk igen snart. Kul och ha en kund och sen faller man rakt ner i hårt stengolv pga att man svimmat. Nej tack säger jag bara. Kanske kan ta upp mina studier igen och satsa på nått annat. Men då kommer jag aldrig ha råd att betala mina räkningar + maten. Jaja får se..
Nu sitter jag iallafall och tjockar i mig vindruvor, har snart ätit en hel såndär låda och känner mig jätte duktig. Får helt enkelt börja äta bättre. Imorgon ska jag försöka komma iväg till jobbet igen. Och juste, jag fick min lön idag, nu fan ska jag få ut Liam i den sociala världen. 
Kort uppdatering, kanske kommer mer mot kvällen.

Och så kom våren..

Jag känner att jag saknar sommaren som fan. De är kallt och jävligt ute och jag känner hur jag bara vill lägga mig under sängen och sova bort resterande dagar av våren.  Jag tror de har blåst non stop idag, dock sov jag bort hela dagen så det är väl skit sak samma.

På tal om sova, Liam väckte mig mitt inatten och var rejält upprörd då han tydligen ringt Charlie mitt i natten.. Charlie The unicorn.. Och ja, då väcker man Jonas och låter inte honom sova, nej de är ju onödigt eftersom han ska ju ändå upp om några timmar och jobba. Nu kom ju inte jag iväg till jobbet dock, då jag mådde rent utsagt skit imorse. Men frukost fick jag i mig ändå, tack vare Liam. Sen sov man till 10 i tre och missade liams tid hos psykologen. Skillat fan. 

Och erkänn bilden till höger får er att sakna sommaren som fan eh? De får det iallafall mig att göra, den får mig även och tänka på hur skillad jag var igår som hitta ett nikon objektiv - 70 - 300 mm tele/Macro med en närgräns på 0,93 cm/mm(?) i macroläge annars 150 cm.  För bara ca 2000 - 3000 eller vad de nu var. Kanske bara var 2000. Sen kan man ju fråga sig hur jävla bra skärpa och skit de är, och hur tåligt det är. Men det är värt att köpa och se. Eller önska sig när man fyller år, funkar ju också...

Men ja, de är kallt här och jag fryser som fan. Jag ska leta reda på min filt, linda in mig i den, fortsätta lyssna på musik och klicka runt på alla onödiga internetsidorna. De som känner för att roa mig på msn go ahead; [email protected]

Take my breath away

Så okej, Liams fotande har fått mig att sakna tillbaka då jag fota massa, den till höger är ett exempel.. Höger nej? Vänster mena jag. Mitt huvud funkar inte. De är det där med pengar igen, fick pengar av min fader idag iallafall. Men så tänkte jag unna mig ett objektiv snart och hittade en sida där ett Nikon 80 - 200 mm objektiv kostade $ 1.099. Yay billigt tänker jag, och ser sen dollar tecknet. Nej inte så billigt längre. Så nu får jag glömma de igen, funderar på att hämta kameran från mitt gamla rum och ge den till Liam istället. Han lär ha mer användning av den än jag.

Btw, jag avskyr Charlie just nu. Ja menar, helt, från ingenstans, attackerar han mig. Om att jag ska in på rehab och behöver en kista till jul och bla bla bla. Idioter säger jag bara. Jag blir så trött på folk.

Och jag funderar på att sjukanmäla mig till imorgon. Lägga mig hemma och sova och umgås med Liam istället. Fast det känns onödigt eftersom jag behöver pengarna. Så de blir väl jobbet ändå. I helgen ska jag iallafall sova, ev. åka till sjukhuset och hälsa på morfar om han får amputera benet. Kanske kan flörta lite med honom så jag får bidrag till sommaren så jag kan ta med Liam någonstans. Skulle vara jävligt kul att komma bort på nått annat ett tag.

Aja.. Puss på idioter. Snart ska jag sova bredvid min vackra Liam och sen drömma söta drömmar. Ska se klart på Hells Kitchen först. Gordon i mitt hjärta, han är min förebild fosho.

Godnatt folks.

Its ha hard work

Sitter på jobbet och glor nu. Inga kunder, alla är på jobbet eller i skolan. Så då får man tid över till skitsnack. Lite tid över till sig själv. Dock är de snorkallt här då värmen verkar ha bestämt sig för att ge upp. Vi sitter och ringer som galningar till de som ska ta hand om de men de vägrar svara. Inkompetenta idioter. Dock verkar de nu som vi börjar komma någonstans då de inte längre tutar upptaget.
Btw, ni alla vet kanske om bilden ja posta i ett tidigare inlägg, uppenbarligen är personen svensk :) Jag är så skillad. Men för alla som undrar så var det tack vare google jag hitta den. Och de var en amerikansk sida så vitt jag vet. Bara att googla på Fail emo kid eller dylikt. Just nu känner jag inte att jag behöver be någon om ursäkt. Jag har ingen anledning till de. Why? För att jag aldrig sagt nått elakt om personen i fråga, Fail stämpeln i pannan var inte mitt verk och jag sa aldrig att personen i fråga inte kunde göra nått åt att hon såg förskräcklig ut :) Och jag såg nya bilder på henne då jag snokat lite, och personen ser inte förskräcklig ut längre. Så nu slipper folk attackera mig med yxa och facklor och vara förbannade på mig. Bra.
Anyways, Jag var snekay ninja igår när Liam inte var hemma. Mer behöver ingen veta. Ni som vet håller käften :) Tack. Jag är dessutom jävligt trött och tjurig nu. Jag vill inte göra mer än att gå hem och lägga mig bredvid Liam och sova ett par timmar till. Och endå somna jag framför Sex And The City i soffan igår. Men ja, folk som jobbar kan inte gå hem hipp som happ. Har några bokningar jag måste göra idag då ordinarie inte är här pga sjukdom. Sånt är livet, man måste lida genom dagen för pengar - FÖR MINA ÄR SLUT :D. Pga Liams katt och att jag var tvungen att investera i nya glas och tallrikar. De började bli lite snålt om det. Sen måste jag ev. börja hämta ut min medecin igen eftersom jag tyckte jag kunde sluta med den. Bara hoppas receptet fortfarande är giltigt så jag inte behöver gå och fixa nytt recept. Tyck synd om mig nu.

Pengar är roten till allt ont

Återfall är alltid kul. Alltid alltid :D Och Ballar av stål suger min feta bög röv, de är så jävla rip off att jag vill spy på det. Och så säger de att de kommit på allt själva, bullshit i say, bullshit.

Men ja, återfall, jag pallar inte, jag är så jävla stressad, de är brist på pengar och mina idioter till föräldrar ger mig inte ett öre, Liam den idioten går inte i skolan även om hans studiebidrag hade varit välbehövt. Men nejdå, inte alls. Gaah jag dör, jag ska gräva ner mig och komma tillbaka om ett par år eller så. Gå i ide. Nej Liam, inget är ditt fel. Jag älskar dig och jag vill inte att du ska känna dig anklagad eller så. 
Nej nu ska jag gå och ta ett tuggummi, glo vidare på tvn och sura vidare. Btw, folk har slutat prata med mig på msn, tack för det dryga fucktards.

Godnatt

"So came god and BANG!"

Så var det måndag igen. Darn, jag hatar måndagar för att vara ärlig. Det känns sjukt onödigt och de är sega. Men ja, Imorse fick jag iallfall upp en seg Liam ur sängen och iväg till skolan. Creds till mig. Att han sen inte stannade i skolan mer än till lunchen är inget jag kan styra över. Dock vart jag väl inte så jävla glad över det. Men han ska iväg imorgon med.
De som störde mig var väl dock att han inte hörde av sig, så där stod jag utanför med bilen och väntade på att idioten skulle komma. Nada. Tack för den liksom, så gick jag in och fråga efter honom, då hade ha gått hem redan. Ser man där. Och när jag kommer hem finner jag honom halvnaken med en jädrans kamera. Wtf liksom? Ja du.. Jag vet inte ens vad jag ska säga om de. Dock läste jag hans blogg och sen gick de inte att vara sur på honom längre.

Oh, måste dock berätta, har börjat fått jobba lite mer på egen hand på studion och träffa en extremt intressant brud idag. Hon skulle pierca sin 7 piercing i underläppen och var jätte trevlig. Inte svensk utan polsk. Jävligt intressant att lyssna på. Dock ska jag inte sitta hör och försöka återberätta hennes livshistoria här. Intresserade kan ju fråga mig på msn eller kommentera eller nått sånt skit. 

Where failure is not an opiton

Om du ser ut så här, Så kommer jag skratta åt dig. De är okej att vara ful, men att göra sig fulare än vad man är är inte okej! Det är tvärtom jävligt omoget och failat. Tack :D

Btw så älskar jag Liam SÅ HÄR MYCKET! Och killen i Bones som även var med i The Hottie and the Nottie med Paris Hilton är nästan lika söt som Liam.

Och bruden på bilden är lika failad som snubben Johan (?) med liten grå text på msn som jag bara vill sparka huvudet av :D Snällt jag vet.  Men ofta han kommer läsa :D

Anyways, jag är snedknullad i mitt huvud jag vet. Du kommer nog hata mig för de här. Men jag hatar dig med så de är lugnt :D

Puss på bruden <3

Lördagens bomb

Okej så lördagen var chill, tills kvällen kom. Jag vet inte vart Liam hittar alla jävla idioter men han gör det, och han bjuder in dem i en mass konversation på msn med Mig. Grattis Liam, du vann precis en gul ferrari i valfri färg. Men iallafall så har han fått den här sjukt dryga bruden att adda mig på msn, vi kallar henne Berta så ingen känner sig träffad eller kommer attackera denna stackars människa.
Iallafall så började Berta här gnälla om sitt tragiska liv och hur hon ville ta livet av sig. Ni som känner mig vet vad jag varit med om, vad jag gjort och hur jag reagerar på efterblivna 13 åringar som gnäller över sitt liv, förlåt men jag lackar på sånt. Och att hon sen fick Liam att böla som om hans hund precis dött gjorde inte saken bättre. Så de brast, jag slog nog sönder minst 2 tallrikar i ett raseriutbrott och vägrade låta Liam prata mer med idioten. Mon dieu... Jag fattar mig inte på dagens 13 åringar.
Kvällen slutade väl okej ändå, Liam lugna ner sig och vi kom i säng ganska sent. De var trotts allt inte honom jag var arg på. Utan Berta.

Men iallafall, som ni ser så har jag skaffat en blogg. Suprise! Ska försöka fixa någon smexig design till den sen också.

RSS 2.0