Polen

Jag var ju inte bara lite snygg igår. Ezra och jag var ute och festade, jag minns inte vart eller vad de var för fest, men jag kom iallafall hem blöt som en jävla dränkt katt och stank alkohol, med någon random persons keps och en telefon mindre. Det är anledningen till att jag annars aldrig har med mig telefonen. Men denna dag hade jag tydligen det.
Hur som helst så minns jag lite för en gångs skull vad som hände. Och jag minns att jag hade enormt kul och att jag träffa massa människor. Inkulsive några svenskar. Det är dagar som dessa jag uppskattar att jag kan engelska även på fyllan. Och att Ezra är polsk och kan reda upp alla missförstånd..
Oh well, Ezra ligger i sängen och gnäller om jag försöker säga något till honom nu. Så jag försöker skriva så tyst som möjligt på tangentbordet. Men ja, han får egentligen skylla sig själv, igår var nog första gången han drack mer än mig så ja.. Då är det illa. Fast det som är mest illa är väl att båda drack mer än vi brukar. Och det började redan på hotellrummet. Det är väl bara tur att det inte finns en sterio här för då hade vi väl varit utkastade vid det här laget. Jag menar, det är inte direkt ett billigt skit hotell. Kan bara säga att ibland är det tur man har rika föräldrar som aldrig låter en växa upp. Så tack mamma och pappa jag älskar er av hela mitt hjärta.
Hur som helst så ser det ut som en slappdag idag, tror inte Ezra kommer känna för att gå och göra nått. Så thank god for roomservice! 
Åh btw, jag vågade ställa mig på vågen för första gången på flera år igår, och grattis till mig, jag har gått upp en hel del haha. Fast jag har väl egentligen inget att jämföra med.. Men ändå.. Alltid bra.

Polen dag.. ja någon dag

JAg har tappat dagarna. Det är så skönt att vara ledig. Men Ezra är så jävla rastlös att det finns inte. Han kan inte sitta hemma på hotellet och göra ingenting. det tar några timmar innan han börjar vanka av och an. Jag blir trött av att bara se honom. Nästa månad åker vi till Hawaii, och då blir de party-party.

Jag älsar Ezra Regenbogen - The guy who cant sit still <3

Text

Jag älskar Ezra Regenbogen.

Polen dag 3

Till Louise; Om du bara visste gumman

Jag failade ganska brutalt igår, jag var sjukt dryg hemma hos Ezras släkt och det var ganska uppenbart att de inte tyckte om mig. Så jag tröttnade efter ett tag och njöt av stunden och bara vara med Ezra liksom. Dock höll jag mig inte vaken länge, jag tvärdäcka inom antgligen bara några minuter och sov som en jävla stock. Jag har ingen aning om vad som hände sen eller hur vi kom tillbaka till hotellet. Jag vaknade runt tre på eftermiddagen och hade världens huvudvärk, jag var hungrig, kissnödig och jätte trött. Jag kände mig som jag sovit i en vecka. Så jag gick från flamsigt dryg till gnälligt dryg. Jag måste ha sovit i över ett dygn, iallafall så känns det som det. Så då låg jag där och vred på mig i sängen och gnällde och hade mig tills jag faktiskt orkade resa mug ur sängen och gå på toa. Och sen tvinga jag Ezra att beställa massa mat åt mig, så de känns inte som jag gjort nått annat än att äta här i Polen. Och om jag ska vara ärlig så känns det bra. Jag måste ha gått upp minst 5 kg den här månaden. Jag börjar iallafall lägga på mig lite. Och de känns faktiskt rätt najs. 
Men nej, nu ska jag gå och klänga på Ezra och hoppas han förlåter mig trotts att jag varit en pain in the ass. Sen ska jag fortsätta äta och se på TV på polska, helt ärligt, det är fortfarande lika kul, och jag kan fortfarande inte göra annat än att skratta. 

Polen dag 2

Kom till Polen igår, och jag är så dryg. Jag har varit så dryg sen bröllopet. Jag gör inget annat än att skratta och hela natten har jag hoppat omkring, stängt av och på tvn och bara varit allmänt jobbig. Idag har jag skrattat åt allt och snart ska vi till Ezras släkt. Det känns inte smart då jag kommer skratta åt allt. Polska är de fulaste jag hört, om inte annat de roligaste. Haha, åh gud.. Jag skrattar bara jag tnker på det. Hahahahaha... polska.. åh gud.. haha...
Men ja... Ezra är söt ändå, speciellt när han blir skit förbannad på mig. Vet inte hur många gånger han lämnat hotellrummet, ställt sig utanför och blockerat dörren. Jag tappade räkningen vid 11 imorse haha. Och jag har hinkat i mig kaffe idag med. Jag som aldrig annars dricker kaffe. Ezra säger åt mig att inte göra det men vafan.. tror inte han vill att jag somnar i maten. De vore inte trevligt. Men jag älskar Ezra.. Ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezla.. haha elza... ezla.. de sa jag igår kväll.. tror jag.. jag minns inte ... han är söt.. minminminiinminminminminminminmin MIN : D Ezra <3
Ezra ezra ezra ezra <33 Gud jag älskar hans namn. Jag skulle kunna säga det en hel dag. Ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra ezra eeeezraaaaa eeeeezzzzrrrraaaaaa <3333 Min älskling ezra. Jag älskar ezra. Ezra är vacker. Ezra är min, Ezra Regenbogen vars mellannamn jag inte ens försöker mig på att stava eller uttala. Ezra bby boy <3 Ezra ezra ezra <3
Nej.. Kaffe.. jag behöver kaffe.. Så ja.. HEJDÅ!

SJDGSSE

Jag vill sova. Jag kan inte sova. Ezra sover.. tror jag. Jagvet inte. Han är söt när han sover. Han ser så snäll och liten och söt ut. Typ inte alls lika stark som annars. Jag vill pussa på honom. Men jag orkar inte röra på mig. Jag har fortfarande ont i ryggen sen gaffeln. Jag mår illa. Jag är nervös. Jag hatar att flyga.. Jag kommer dö. Krasha och dö.. Fast det är bara till Polen. Ska träffa Ezras släkt och de känns jobbigt. Jag vill inte. Jag vill bara dö nu. Sova bort resten av mitt liv..

Hhidds )): nej jag får väl sitta uppe inatt med

Jonas Krantz goes Jonas Regenbogen

Jag är så jävla lycklig just nu. Jag är så jävla trött. Jag är så jävla flamsig att jag dör. Jag gifta mig idag. Så nu måste jag ändra min fina underskrift till Jonas Regenbogen snart. Eftersom jag inte längre heter Krantz i efternamn. Fett coolt alltså.
Iallafall, jag tvärsomna innan bröllopet idag. Har inte sovit en blund på hela natten och gick sen för att sätta mig och vila, haha, sluta med att jag låg på bänken och sov medans Ezra sprang omkring och trodde jag dragit. Sen hinka jag i mig kaffe, socker och dextro. Så jag tror inte jag gjorde annat än att skratta genom hela vigseln medans Ezra dampade på mig.
Men ezra var duktig och uppförde sig, tills senare då han slängde upp mig på bordet och skulle ha sex apperently. Så skickade han hem alla och sen hade jag inte mycket att säga till om. Men men, ja... Jag älskar honom något enormt ändå.

Och för allas information så kommer jag däcka tidigt ikväll. Screw bröllopsnatten, vi hade... sex på bordet... jag jag är rätt säker på att jag fick en gaffel i ryggen. Och nu ska jag gå och krama på Ezra och tvinga honom beställa room service för jag är dö hungrig. Imorgon åker vi till Polen. Sen blir vi borta i 2 månader. Får se om jag kommer blogga nått då.

Hejdå folks!

Wedding


Jag tror jag precis bröt min fot. Iallafall känns det som det.
Jag kommer dö imorgon, åtminstone inte kunna sova..
På fredag smäller det.. På fredag blir jag Jonas Harald Regenbogen... På fredag blir jag en gift man... Och jag kommer smälla av.. svimma vid altaret..

boobs


Jag mår bättre nu. Bilden fick mig att le.
Ezra skaffa bröst!

JGS

I'm freaking out..


Stress

jag är stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad  stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad  stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad  stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad  stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad  stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad stressad.
Jag håller på att bli sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk.
Jag vill sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova sova.

Imorgon ska vi testa tårtor. Jag ska tvinga Ezra och ta ledigt. Tvinga honom att provsmaka åt mig. Tvinga honom att delta lite mer i stressen. Sen ska jag tvinga honom använda slips. Jag ska tvinga honom vara trevlig hela bröllopet. Jag ska tvinga honom åka bort 2 månader med mig. Jag ska tvinga honom hålla sig nykter. Jag ska tvinga honom vara sig själv trotts att jag tvingar honom till massa saker. För jag älskar honom ändå. Och jag hoppas han älskar mig även om jag är värsta bridezilla just nu. Även om de enda jag gör är att gnälla, gnälla, klaga, stressa, gnälla lite till, stressa ännu mer osv osv. Även om jag är en ordentlig jävla pain in the ass just nu. För jag älskar honom. Enormt.
Och nu ska jag gå och gnälla lite till på honom. Tvinga honom till mer onödiga saker som han inte ens behöver genomföra egentligen och sen bli lite mer sjuk. För det är vad jag gör bäst just nu.

Cam


Vi är hemma hos Erik och har tråkigt. Jag har snott en dator och är nykter. Och det är inte Ezra. Och jag är hungrig. Och det har allsång i vardagsrummet. Jag har inte en aning om vilken låt det är. Och jag känner inte för att ta reda på det heller eftersom så fort Ezra ser mig så försöker han våldta mig. Och jag känner mig inte "full" nog för allmän sexakt. Nu förstår jag varför jag INTE är nykter med Ezra.  Och nu kommer han in hit. Och vill skriva nått.
Från Ezra; 
JOnas är xexugWWWW jag viil ahha hohonom"" puusZ

Översättning;
Jonas är sexig. Jag vill ha honom puss.

Och nu står han och biter mig i örat och nacken och försöker bjuda mig på vodka. Så jag antar att jag ska supa mig full och försova mig till jobbet imorgon. Tur fan att jag inte börjar förens 11 imorgon. Aja trevlig helg sup och svälj!

holy shit

de var länge sen jag bloggade.
Men det har varit så stressigt på sistone. Massa bröllop. De känns som jag lever och andas bröllop just nu. Min mamma tvingar mig köpa massa saker jag inte ens förstår vad jag ska ha för användning av. Vi har smakat på så många tårtor att jag tror jag gått upp minst 10 kg till. Ezra gnäller öronen av mig och mamma tjatar all lust ur mig. Jag är aldrig hemma. De första jag gör när jag slutat jobba är antingen att gå ut och gå med ezra eller handla. Pappa tycker jag ska baka tills böllopet och syster-yster tycker vi ska köpa. Alla har delade åsikter och ajg vill bara gå i ide. Jag orkar inte. I helgen ska jag iallfall ta ut Ezra på middag och sen resten av helgen ska jag ligga och sova. Stänga av mobilen och dissa min mamma och resten av alla som vill nå mig.
Iallafall så ska jag gå och hjälpa era med allt onödigt som han håller på med. Godnatt folk

RSS 2.0